nedeľa 30. augusta 2009

M7 Priest (4.časť)


Nafarbil som čiernou farbou Tamiya gumové obruče a postupne som farbil ostatné časti všetkými možnými farbami ... (guľomet, nábojnice s nábojovým pásom, bagáž, zbrane, kanystre, celty, fľaše, výstroj,...) Keď ma to už ako zvyčajne omrzelo, pustil som sa veľmi pomaly a nerozvážne do odrenín. Postupoval som rovnakým spôsobom ako v interiéri...
neskôr som sa venoval nákladu a bagáži na korbe. Pridal som tam ešte nejakú pohodenú bundu z tmelu miliput a pár drobností, ktoré zakrývajú nechcené efekty. väčšina vecí nieje ešte ani v základovej farbe. Fotky dosť hnusne vytiahly odreniny. 8-(

4 komentáre:

  1. Vyvíja sa to veľmi slušne, postupuješ pekne kupredu. Myslím, že i odreniny sa podarili, i keď nabudúce pri spojeneckej technike s nimi radšej opatrnejšie, pretože americká olivová mala veľmi slušnú oteruvzdornosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vdaka. no snažil som sa. síce teraz mám krízu s týmy pásami ale nejak to už spackám :D tie odreniny. no chcel som ich menej a menšie, ale nejak sa mi to zapáčilo tak som ich spravil primerane.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa tiež páči, no, to je pravda, u spojeneckej techniky ani nie je velmi vidiet odreniny narozdiel od nemeckej

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem, áno je pravda že americká farba vydržala asi viac. Ale zase musím zobrať do úvahy aj to že táto batéria resp. samohybka prešla bojom v talinsku a následne vylodením v Normandií, kde boli boje dosť ukrutné až po bojoch možno v Ardenách. Všetko v 2. obrnenej. myslím že stroj prešiel toho dosť, takže čisto teoreticky by mohol mať nejaké tie následky.

    8-)

    OdpovedaťOdstrániť