streda 9. novembra 2011

Chevy Cameo (AMT 1/25) Hotovo

Po takmer 3 mesačnej abstinencií od modelov, som sa s radosťou pustil do dokončenia tohto doposaľ ani mnou nepochopeného projektu... Podzostavy modelu som už len zlepil dokopy a tešil som sa na záverečnú patinu, kde som sem-tam pridal ešte hrdzu, niekde viac pigmentu a niektoré diely som nanovo prefarboval aby som bol spokojnejší....korbu som doslova zasypal pigmentami a prilepil sud s olejom, hadicu, starú batériu a nejaké koleso s prehrdzaveným diskom a vyfučanou a spuchnutou pneu.
Všetko v rátane okien som preprášil buffom a niekotré časti som ešte za čerstva od "prachu" očistil zbrúseným špáradlom a tvrdým štetcom. jedno okno som "rozbil" a prelepil igelitom a oblepil lakovníckou páskou (čo mal farmár po ruke v dielni, to použil).

Príbeh spočíva asi v tom že auto je síce pojazdné už 50 rokov, ale udržať ho v dobrom stave sa chudobnému farmárovi z Oklahomy na farme mimo civilizácie veľmi nepodarilo. chýba veľa dielov a je také hrdzavé že už nad ním začali krúžiť Supi, ale na kŕmenie kráv, koňov a všetkých tých "Old Ranch" extrémov mu to na zvážanie hnoja a iných zázrakov rozhodne stačí.











3 komentáre:

  1. nie je o čom! Špičková prácička Mišo.Super, že si sa odhodlal ho dokončiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vďaka... stačilo si nájsť iba čas... potom to už išlo samé

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja osobne nie som zastanca takejto tvorby no rad si ju pozriem. To ako verne si napodobnil hrdzu a jej detaily/miesta je super. Rovnako doplnky modelu iba pomohli

    OdpovedaťOdstrániť